Pixars senaste kortfilm

Såå söta ansiktsuttryck!


http://www.metacafe.com/watch/744894/pixar_lifted/

Fett smittar (?!)

Ännu ett angrep mot överviktiga MÄNNISKOR kan läsas om i Aftonbladet idag. Som fet ska man inte bara behöva utstå glåpord, mobbning, dåligt självförtroende och självkänsla. Inte nog med att kläder som har större storlekar inte får hänga bland de "vanliga" storlekarna, de ska placeras längst in i ett mörkt hörn och där ska man stå och skämmas bland cirkustälten (eftersom alla klädmodeller över 44 är utformade som tält). Nu, enigt en studie som aftonbladet publicerat, smittar fettet också. Så läs inte den här bloggen för du kanske får feta fingrar, eller nått..


Nu har karin fått nått att läsa också istället för att plugga. Yay!


Påhittad presentation

Mitt namn är Kristina Widegren och jag bor i Uppsala. Jag är 59 år gammal och jag kör färdtjänstbuss. Mina intressen är titta på golf på tv, gå på nattklubbar och att damma. Jag har 2 små barn och min nuvarande hårfärg är rött och svart. Mina ögon är väldigt mörka... Musiken är främst dansband och min absoluta favorit är Lionel richie.






Gör så här:
Som ditt förnamn sätter du ditt mellannamn och ditt efternamn tar du av din närmaste granne.
Som hemstad tar du den stad du senast besökte med buss (jag valde bil) och din ålder tar du av din mamma.
Ditt yrke är det din pappa jobbar med och dina intressen är sånt du avskyr att göra eller helt enkelt inte tycker om.
Du har lika många barn som percingar (örhängen räknas).
Din hårfärg är samma som tröjan du har på dig och dina ögon har samma färg som byxorna.
Musiksmaken/genren är sådant du inte kan tåla medans favoritartisten/bandet är den vars låt du senast lyssnade på.

Slarvmaja

Ja nu tror ni väl att jag dött igen då... Men det är bara sänka champagneglasen och stänga kakburken för jag lever! Hultsfred var helt ok men jag tror inte det blir någon mer festival för min del. Jag har blivit för gammal! Hultsfred visade sig vara en stor fest för skitungar och mitt sällskap bestod av en gnällspik och två hårdrockare. Mina alternativ var alltså att hänga med gnällspiken eller hårdrockarna...jag valde det senare. Sånågra intressanta band uteblev. Men va fan.. jag hör dom ju på radion. Våra grannar var väl ganska trevliga. Två brudar på ena sidan som satt och spelade kort och käkade godis hela dagarna, norskor så vi förstod inte vad dom sa. Och på vår andra sida ett gäng 18åringar som hela tiden lånade våra tältstolar. Jag störde mig på det när vi en gång kom tillbaka till tältet och de hade lånat stolarna utan att fråga. Då gömde jag dom i ett annat tält och efter det så blev genast mycket kyligare.. men va vaddå, det är ju VÅRA stolar. Gnällspiken var åtminstone på bra humör när dom fanns i närheten för han verkde rätt tänd på alla tjejerna i det gänget...*uuh..* Ena bruden hade en skum pojkvän och sista natten så var hon stupfull liksom han. Han låg utslagen på marken och hon satte sig gränsle över, jag och resten satt i våra stolar och lyssnade på musik. Det var kväll och ganska mörkt. Gnällspiken hade en ficklampa i handen och resten satt med öl. Jag såg hur hon satt där på honom och pussade på honom och såg till min fasa hur hennes händer drog upp hans tröja. Jag sa åt resten att kasta ett öga på fyllona och gnällspiken blev så intresserad att han satte på ficklampan. Vid det laget hade hon, vad vi kunde se, försökt suga av fanskapet....Jag har fortfarande svårt att sova efter det.

Nä ush! Nog om den där skitfestivalen. I övrigt har det kanske inte hänt så mycket. Vi har köpt ett ljudsystem och en ny tv! Så nu har vi värsta grymma biokänslan hemma! =)

Baloo mår bra. Han tycks växa lite på bredden eller så har jag bara fått det för mig. Något jag har upplevt som tråkigt nu när vi har hund är hur vissa hundägare är så anti andra hundar med ägare. Baloo blir ofta väldigt glad när vi möter andra hundar och han är väldigt mån om att folk ska veta hur glad och nyfiken han är.. Så han drar allt vad han orkar och skäller och vifftar på svansen. Och när han beter sig så, så är det många som ler och går förbi, vissa till och med stannar och låter hundarna hälsa men så finns det en skara som tittar ner i marken och går snabbt förbi och andra som stirrar surt på Baloo och jag ser hur de tänker "har hon inte bättre pli på byrackan?!". Den attityden är så tråkig... varför kan dom inte hjälpa mig istället och låta hundarna hälsa så han blir lugn sen? Dom måste gått igenom samma stadie med deras egen hund när den var ung.. men aja. Never mind.

Sitter på jobbet så jag kan inte lägga upp några bilder tyvärr. Nästa gång! När nu det blir. ;)