Nästa stopp -Kolmården

Ja, i fredags åkte jag, Roger och mina två bröder Magnus och Leif till Kolmården. Baloo fick stanna hos mormor och morfar. Han såg ganska förvirrad ut när han såg oss åka ifrån honom... Hursom helst. Det tog en jävla tid att köra! Jag trodde det skulle ta en timme men det var snudd på två timmar, men det inkluderar stopp för lunch. Vi stannade vid en vägkrog som var ganska ogästvänlig. När vi ska beställa frågar Roger om han kan köpa en dip, kassörskan säger med död blick, "det finns i en gul skål där borta" och pekar tafatt, varpå kocken vänder sig ilsket om och säger bestämt "Nej. Jag har inte hämtat dom. Jag går och hämtar nu." och går bestämt iväg. Jahopp, så var det min tur och sen kommer Magnus. Magnus frågar vad en "plusplus meny" är för något och kassörskan funderar snabbt och svarar, "Det är väl när du får fri påfyllning på drickan.." varpå kocken vänder sig ilsket om igen och säger bestämt "Nej. Man får en dip till.".  Mycket underligt ställe att äta lunch på...


När vi kommer fram till kolmården börjar vi med att åka safari. Så i biljettluckan så frågar kassörskan " har ni ica kort?" och jag svarar ja. Så då fick vi gratis safari! Woho! Sen frågar honom vi ska gå i parken också och jag svarar ja. Då säger hon något som får oss alla att bita tag i våra tungor, "två vuxna och två barn?" och jag vill ju tjäna lite pengar så jag nickar. Mina bröder är 15 resp 20 år gamla. Men hur som helst var det en bra dag!

image21

Så coolt djur! Jag älskar profile!


image22


image23
Mjaou

image24


Sist men inte minst tog jag två väldigt bra kort på trollet!

image25


image26

Ciao


Morgonskratt

Sitter på jobbet och slöar. Hittade ngr roliga bilder jag vill dela med mig av...

image19
Ha ha...

image20

Felåt

Jag är inte död. Bara väldigt upptagen eller så att säga lat. Det har väl inte hänt så fruktansvärt mycket mer än att lilla Baloo fått ögoninflammation. Men han bar upp kragen med stil, eller hur?

image16
Han mår bra nu, så oroa er inte! Han var väldigt söt i början när han inte förstod bredden av den och gick in i allt som gick, t.ex dörrposter, väggar, ben och stolar. Men till slut vande han sig, delvis iallafall. Han trippade in en morgon in i sovrummet när han hörde att vi hade vaknat och han såg överlycklig ut. Han hade nämligen lyckats ta av sig sin krage. Jag for upp i sängen och hämtade den och Baloo satt kvar, mindre lycklig och bara sträckte på halsen så att jag lättare skulle få den på honom. =P

Sen sist jag skrev har det hänt lite små saker som jag tänkt "det här ska jag skriva om ikv" men sen när jag är hemma så orkar jag inte. Men en kväll skulle jag hämta roger från repet och hade duschat lite för sent. Så jag hann inte torka håret när jag skulle gå till bilen. Så i bilen satte jag på värmen och fläkten på max och det funkade skitbra som hårtork! Tips till er långhåriga. ;)

Tja, vi har köpt en ny bil också. Vi är skitnöjda! Riktig körglädje och komfort. Baloo har fått en alldeles egen lyxsvit i bagaget. Kolla vad fin den är!

image17

Och på fredag har jag tagit ledigt för då drar vi till kolmården med brorsan. Baloo får stanna hemma. Men det ska bli kul. Har inte varit där, som jag minns iallafall. Och du Duribald, jag har varit i bromma 2gg sen jag skrev sist! ;)

I morse skulle jag öppna på jobbet med Robban, 04.15. Jag tänkte igår kväll när jag satte klockan att jag skulle upp "kvart i fyra" och fick det på något korkat sätt till att sätta klockan på 04.45. Tänker i siffror och det funkar ju inte på en digital. Nåväl..Tur att robban kan sätta klockan.

Sådär då..nu har man skrivit lite och nu avslutar vi det här med att undersöka om det finns någon kvar som läser den här bloggen. Baloo -sök!

image18