Här är klockan


Ja, nä ingenting egentligen.

Har inte så mycket att säga faktiskt. Har tråkigt och tänkte skriva av mig lite här. Typ. Helgen har flugit förbi i en väldig hast. Nu är det bara två veckor kvar tills vi åker på semeser! Det ser jag så mycket fram emot!

Köpte en klocka förra sommaren på Ur & Penn. Silverur med svart läderarmband. Armbandet gick sönder för några månader sedan så idag efter att jag och Carro gått en långpromenad i hellasgården gick jag till affären för att köpa ett nytt armband. Det visade sig att det skulle kosta mer att byta armbandet än att köpa en ny klocka... Så det blev en sprojlans ny klocka istället! Den är så fin! Det står vilken dag och datum det är också. Och den kostade bara 200 spänn! Ett nytt armband skulle kosta 350kr och då var det inte samma armband jag haft tidigare och skulle vara vitt istället för svart.

Har börjat förbered för min kära hundvakt som ska komma hit och bo i lägenheten medan vi är borta. Startade med att skriva ett 2 sidor långt brev om allt och ingenting om hundarna, spishällen, diskmaskinen, tvättmaskinen, kylen, ugnen, tv'n...ja allt jag kunde komma på. Idag har jag dammat. Måste se representativt när hon kommer hit! Det är ju två veckor kvar som sagt så det lär ju hinna bli dammigt till dess men inte lika mycket.. får se om jag gör om proceduren.

Frågan är om jag ska skriva en packnignslista den här gången. Så jag får med mig allt eller snarare kan luta mig mot lappen när vi sitter i taxin och samma fråga kommer upp. Jag har lagt våra pass i varsin resväska iallafall. Det är en början och jag ska nog börja skriva en packningslista som jag fyller på fram till att det är dags att faktiskt packa. Så får det bli.

Imorrn ska jag lämna bilen för en stor service. Kostar 9600kr... Det är inte billigt att vara bilägare. Thats for sure.

Men avd gör det när jag har en så fabulös klocka på armen för bara 200 kronor?!

Dagen före

Ja det går trögt med bloggandet. Lyckligtvis går det inte lika trögt med dieten och träningen. Det rullar på och jag mår bra. Förra veckan fuskade jag lite, stekta några miniköttbullar som jag åt tillsammans med en chokladshake. Det var så gott att det  hände två gånger till, senast igår efter träningen. Men vad fan. Några köttbullar kan väl inte vara hela världen? I lördags gick vi på bio så då blev det en mellan popkorn med bubbelvatten. Och jag gick 6500steg ist för 10 000 steg. Meeen jag unnar mig det!

Imorrn ska jag på mitt första gruppmöte och vad jag förstår är det då jag komemr få ställa mig på den magiska vågen. Det ser jag fram emot faktiskt! Jag känner ju att kläderna blivit större så men i vikten har jag stått i princip still hela förra veckan, ett par hundra gram lättare bara. Så jag hoppas att fettprocenten och muskelmassan ökat istället.

Igår var det ett så fantastiskt fint väder och jag vaknade halv åtta, klarvaken! Så jag gick upp och satte på kaffe, spelade lite zelda. Vid halv tio kände jag mig rätt klar med det så då tog jag ut hundarna och gick och gick och gick. Vid varje korsning tänkte jag "jo men jag kan faktiskt gå lite längre" och tog en avfart åt ett annat håll än hem. Så typ 2 timmar senare, 8600 steg senare (!) kom jag hem nöjd och belåten. Så resten av den dagen behöver jag inte anstränga mig för att komma upp i 10000 steg. Jo det blev en lite tårtbit igår också för pappa fyllde 60 år. Tyckte det var värt att fira. Så förra veckan gick i syndernas tecken men återigen, Det unnar jag mig! =)

Nu ska jag boka tid för ansiktsbehandling och fotvård innan vi sticker till Las Palmas i mars! Som belöning.