Skrev "random" på google och sökte på bilder och fick upp den här. Heelt random!


Måndag

Ny vecka, ny dag och ny-dushad! Ska stänga ner Swebus Tyresö ikväll och det är lugnt. Har en korv stroganoff i kylen som ligger och väntar på mig. Mums!

Helgen passerade fort i vanlig ordning. I fredags var vi på middag hos Mange och Agnes. Agnes gjorde en supergod kycklinggryta med pesta och klyftpotatis. Och som om inte det var nog hade hon gjort en hemlagad vit chokladmousse med hallon och kiwi! Jag hade ont i magen när jag kom därifrån, men det var det värt!

Nu ska vi bjuda igen på fredag så jag har gått och funderat hur fan man ska kunna toppa det där. Så igår när jag var ute och rastade dogsen slog det mig - Jag ska laga hemlagade miniköttbullar (med chili och vitlök) med färsk pasta och salsasås, och till detta ska jag fixa ihop en hemlagad vitlökssås på onsdag så den får stå och dra åt sig alla smaker! Jag tror det kan bli riktigt gott faktiskt! Och till efterrätt kanske det blir glass, maräng och chokladsås. Nått enkelt bara.

Och i lördags drog jag till Uppsala och hälsade på Karin & Mike. Det blev ett dygn med god mat, muffins och massa kaffe och cola. Så på söndagen när jag åkte hem mådde jag faktiskt lite illa, eller typ bara konstig invändigt. Inget ont om Karins mat eller så...det var nog sockret som fastnat i magen bara. =P

Såg en film med Rogge på söndagskvällen, Johan Falk - GSI. Jag skäms över svensk film!! Fy fan vilka tabbar dom gör hela tiden!! Filmen utspelar sig t.ex. i göteborg men inte en enda människa hade göteborsk dialekt. Jag minns inte alla fel jag hittade i soffan igår..men det var många! Blir eventuellt att vi ser Johan Falk II ikväll...den lär ju inte bli bättre, eller?

Dag 3, timme 2.

Det är tredje dagen på veckan, och mitt schema är lagt 4:30-13. Måndagen var OK, om man mäter hur vaken jag kände mig. Igår var jag trötter och idag är jag ungefär lika trött.

Man lovar sig alltid dyrt och heligt på morgonen att "ikväll...ikväll ska jag lägga mig extra tidigt så jag får sova ordentligt!" och man plågas av konstanta gäspningar och tunga ögonlock hela långa dagen. Men så inpå småtimmarna när man passerat 20:00, har du inte gått och lagt dig innan dessär det kört för av någon underlig anledning vill kroppen ta ut sin hämnd då. Det är som att kroppen säger "jaha, du har pinat mig hela jävla dagen. Klockan är åtta och du har fortfarande inte lagt dig för att låta mig sova. Då kan du förbli vaken. Ditt jävla as!" och så sitter man där i soffan och känner sig plötsligt ganska pigg...


Ännu en sen kväll på jobbet

Ja nu äntligen är den här kvällen snart slut. Sitter här bakom disken till den gamla trafikledningen. Släckte precis en lampa så nu är det mysbelysning på Swebus Tyresö! Allt som saknas nu är ett par mysbyxor och en filt..kanske en bra film och typ en soffa..och en ledig dag imorrn..och ja..nu kom jag av mig!

Det händer ju att jag lysssnar på radion, det är ju trots allt en sak att ha den på och att faktiskt lyssna. Efter EMINEM och några till hade jag fått lite respekt för rap-musiken och tyckt att vissa texter faktiskt var väl skrivna. Men häromdagen kom ett riktigt jävla stolpskott men den vidrigaste text jag någonsin hört. En skam för rappen! Det är en låt som heter Hotel Room Service med Pitbull. Hela skiten är hemsk men det som fick mig att asgarva och inse att rappen har nått botten är när han kläcker ur sig:

"let me tell you what we gon’ do. 2 + 2, i’m gon' undress you.
Then we’re gonna go 3 and 3 you gon’ undress me.
Then we’re gon’ go 4 and 4, we gon’ freak some more"

...Alltså det är så dåligt att jag inte vet om man ens kan ta det här på allvar. Hur kan han spelas på radion???? Det måste finnas bättre band och artister än han!

Ok nu är det en halv timme kvar tills jag slutar. Bäst att jobba lite nu då så man kan gå hem!
Tjingeling