4 månader senare

Nä det är bara att konstatera att jag är ingen bloggare. Men skit samma. 4 månader har passerat och jag har idag gått ner 24 kg ungefär. Känns fantastiskt! Det bästa är hur lätt det är. Dagarna flyger förbi och kilorna rullar sakta av mig. Målet fram till juli är ytterligare -9kg och det ska jag fixa!

Jag har köpt träningskläder så nu ser jag ut som en riktig motionär när jag är ute. Har börjat jogga och siktar på tjejmilen i september. Vi är några på jobbet som ska jobba och promenera tillsammans och avsluta med vin på kvällen. Och innan det ska vi ladda i slutet på juni med middag och festligheter. Det gynnar förmodligen inte träningen men definitivt själen!!

Jag har gått ner från 3-siffrigt till 2-siffrigt. Känns fortfarande overkligt att jag både gått ner så mycket men att jag vägt så mycket mer än idag. Men det känns i varje steg jag tar. Jag saknar inte cola, jag har ätit ostbågar och choklad men aldrig i samma mängd som förr. Jag unnar mig men känner inte samma dagliga behov av att ha ätit något onyttigt varje kväll. Jag har lärt mig att inte underskatta måltidsersättning. Det är så praktiskt att kasta i sig en måltidsbar eller dricka en shake och sen jobba vidare och veta att jag fått i mig den näring jag behöver.

Ja vad ska jag mer skriva ner? Sticker till gotland på fredag för lite batteriladdande med Carro. Det ska bli promenader, spa, mat och öl. En del sömn hoppas jag och mycket tjejsnack!! =)

Men en arbetsdag till väntar så nu blir det att natta kudden.